MANİSA / KULA - Fatih Ortaokulu

Güngör ZOBUDOĞUŞ - OKUL MÜDÜRÜ

Öğretmenliğe 2003 yılında Denizli Sevil Kaynak İlköğretim Okulunda Matematik Öğretmeni olarak başlamıştır.Denizli Çal Akkent Cumhuriyet ilköğretim Okulu-Çal Cumhuriyet i.ö.o, Gazi İ.Ö.O  Çal M.A.T.E.T.M MATEMATİK öĞRETMENLİĞİ YAĞMIŞTIR.2007 Yılında Asker Öğremen olarak Erzurum Karayazı Değirmenkaya İ.Ö.O askerlliğini yapmıştır.2008 yılında zorunlu hizmet için Çameli Sarıkavak İ.ö.o müdür Vekilliğ ve Metematik Öğretmenliğ yapmıştır.2009-2012 yıllarındada  Manisa Kula Fatih i.ö.olunda matematik Öğretmenliği yapmıştır. 2012-2018 Yıllarında Kula Kenan evren Orta Okulunda Bir sene M.yardımcılığı ve Öğretmenlik yapmıştır...11.06.2018  tarihinden itibaren Fatih Ortaokulunda İdarecilik görevini yapmaktadır.