MANİSA / KULA - Fatih Ortaokulu

Fatih Ortaokulu

Bey Mah. 27 Sk. No 7 Kula Manisa
Vizyon
Sürekli gelişime inanan, okuyan, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, bilgili, becerili, kendine güvenen bireylerin yetiştiği; bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı; çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan; çevrenin eğitim, bilim ve kültür merkezi olan; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliği ile örnek bir ‘‘model okul’’ olmaktır.
Misyon
Atatürk ilkeleri ışığında ve Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda dürüst, kararlı, araştırmacı, sorgulayıcı, değişime ve yeniliğe açık, çevresine ve kendine saygılı, her yönüyle örnek kişiliğe sahip, toplumsal sorumluluğu ve çevre bilinci gelişmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip, teknolojileri üreten ve uygulayan bireyler yetiştirmek ve üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermektir.
2021 lgs ilçe birinciliği
Biyoloji Laboratuvarı :1